Veerkracht & Vitaliteit

Verlang jij naar meer veerkracht in jouw leven? Droom je ook weleens van een vitaal leven, waarin je datgene kunt doen wat je graag wilt doen?

Stichting IkiBuntu nodigt je uit om in gesprek te gaan over de ervaringen en behoeftes met betrekking tot jouw gezondheid. Samen bewandelen we het pad naar een positieve gezondheid, waaraan jij de grootste bijdrage gaat leveren!

Stichting IkiBuntu heeft het verlangen dat jij veerkracht & vitaliteit in je leven ervaart. Hiervoor ontvang je vrijblijvend persoonlijke begeleiding.

Raak onder de indruk van het zelfherstellend vermogen van het lichaam en help jezelf een positieve gezondheid te ervaren

Hoe werkt het precies?

•  Je meldt je bij ons aan. Wij nemen contact met je op en plannen een afspraak bij jou thuis of in het gezondheidscentrum Lloyd’s Terras.
  • We gaan met elkaar in gesprek, onder andere aan de hand van het model Positieve Gezondheid.
  • Afhankelijk van jouw wensen en ideeën worden vervolgsessies gepland.

Waarom meedoen leuk is?

• Het gesprek geeft je inzichten in waar je staat in je leven, wat belangrijk voor je is en wat je zou willen ontwikkelen.
  • Je bepaalt zelf met welke doelen je aan de slag wilt gaan
  • Je wordt ondersteund in het opbouwen van een gezond netwerk
  • Je raakt onder de indruk van het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam.
  • Je gaat meer veerkracht en vitaliteit ervaren
  • Je kunt mee helpen aan het bevorderen van een gezonde leefomgeving.
  • Het gaat je helpen om een betekenisvol leven te kunnen leven.

Voor wie?

Alle inwoners van de gemeente Veendam met een leeftijd vanaf 8 jaar, dus ook kinderen zijn van harte welkom. IkiBuntu is geïnteresseerd in ieders verhaal, ziet haar medemens als gelijkwaardig en leert graag van jou. Deelname aan dit gesprek geeft geen verplichtingen.