Veerkracht & Vitaliteit: De Elliptigo

De Elliptigo is een combinatie van hardlopen, fietsen en crosstrainen ineen. Het is een leuke en effectieve manier van trainen en bovendien low-impact doordat je geen schokbelasting hebt op je gewrichten. Dit betekent dat je met de meeste blessures pijnvrij kunt (blijven) sporten.

In samenwerking met Run2GO, De Elliptigo specialist, beschikt Stichting IkiBuntu over twee Elliptigo’s. De Elliptigo maakt nieuwsgierig en nodigt uit tot beweging. De Elliptigo geeft deelnemers aan het initiatief Veerkracht & Vitaliteit de mogelijkheid om het gesprek, dat we samen voeren, naar buiten te verplaatsen. Ook als je weinig lichaamsbeweging gewend bent, is de Elliptigo een prettige manier om in beweging te komen. Uiteraard krijg je de benodigde uitleg, zodat je een goede houding kunt aannemen en rustig je conditie kunt opbouwen.

Al nieuwsgierig? Onderaan deze pagina kun je het gebruik van de Elliptigo aanvragen. Of neem al vast een kijkje bij het hometrainermodel in de centrale hal van Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras.

Hoe werkt het precies?

  •  Als deelnemer aan Veerkracht & Vitaliteit kun je gebruik maken van de twee beschikbare Elliptigo’s. Je mag alleen op pad, maar je kunt ook samen met Wout of Ilona een sessie Veerkracht & Vitaliteit op de Elliptigo inplannen.
  •  Je kunt de Elliptigo gebruiken op maandag tussen 9.00 en 13.00 uur. Dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Andere dagen en tijdstippen zijn bij uitzondering mogelijk in overleg.
  •  Wil je gebruik maken van de Elliptigo? Vul het formulier op de website in. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van jouw reservering.
  •  Gebruik van de Elliptigo vindt uitsluitend plaats vanaf het gezondheidscentrum Lloyd’s Terras.
  •  Er zijn 2 Elliptigo’s beschikbaar. Nodig eens familie, vrienden, collega’s of buren uit om samen met jou de Elliptigo te ervaren!

Voor wie?

  1.  Deelnemers aan Veerkracht & Vitaliteit
  2.  De nieuwsgierige mens met interesse in deelname aan Veerkracht & Vitaliteit
  3. Medewerkers van Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras

Ja, ik wil oermodern bewegen en reserveer hieronder een Elliptigo

Met wie wil je de Elliptigo gebruiken?

Hoelang wil je gebruik maken van de Elliptigo?

Ben je deelnemer aan Veerkracht & Vitaliteit?

2 + 15 =